Ekologická pedagogika 2011


Se začátkem nového roku 2011 vám všem přejeme hodně zdraví, štěstí a prostoru pro realizaci vašich plánů a nápadů.


Současně vám také přinášíme nové informace o kursech připravovaných na letošní rok pro lektory ekologické výchovy Saskou zemskou nadací pro přírodu a životní prostředí.

Nabídka bezplatné účasti na přeshraničních seminářích, zabývajících se důležitými tématy ekologické pedagogiky, se týká všech pracovníků v ekologické výchově v Libereckém, Ústeckém a Karlovarském kraji. Akce se budou konat v měsíčních intervalech od března 2011 v saské obci Schöna, ležící hned za hraničním přechodem Hřensko.

 

Náplně jednotlivých seminářů budou věnovány převážně základům pedagogické a psychologické práce, motivaci cílových skupin, tvorbě konceptů pro ekovýchovná zařízení a vytváření kvalitních a efektivních vzdělávacích nabídek.


Jelikož je o tyto akce na saské straně veliký zájem a zároveň omezený počet volných míst, doporučujeme vám si již nyní z přiloženého přehledu vybrat seminář, který by vás případně zajímal a sledovat tyto stránky, kde s blížícími se termíny seminářů naleznete aktuální a podrobné informace o programech a způsobu přihlašování.

« Zpět na novinky17.01.2011,