Nabídka nejen pro mladé ekology

Dovolte nám, abychom se na vás jménem Christoph Weidensdorfera s Grune Schule greznenlos e.V. obrátili s následující nabídkou. Návrhem. Rádi bychom dále pokračovali v bilaterálních německo - českých projektech, a to hlavně v těch, které jsou zaměřeny na děti a mládež, a dále pak v projektech pro seniory.

Pro tento záměr hledáme mladé české lidi, kterým nechybí nadšení a zájem o podobné projekty, to znamená o práci s dětmi a mládeží a o projekty pro seniory.

Oslovujeme vás proto s prosbou, zda byste mohli rozšířit mezi mladými lidmi následující informaci:

Hledáme mladé lidi ve věku mezi 18 a 30 roky, kteří se zajímají o přírodu, kulturu a mezinárodní spolupráci. Výhodou jsou pedagogické vzdělání a zkušenosti s prací v kolektivu dětí, mládeže nebo seniorů. Uvítáme ale i lidi z praxe a absolventy odborných praktických oborů.

Líbí se vám náš návrh?

Ti, kteří se do projektu přihlásí, budou mít v Grune Schule bezplatné ubytování a stravu a dostanou měsíční kapesné cca 110 €.

Projekt je určený zejména praktikantům, absolventům a dalším mladým lidem se výše uvedenými zájmy a znalostí německého jazyka. Více informací i kontaktní údaje na webové adrese : www.gruene-schule-grenzenlos.de. Informace jsou bohužel pouze v němčině.

Projekt začíná 1. března 2014.

Popis projektu najdete na: www.jugend-in-aktion.de.

Nabídka Grune Schule je na:

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=6002425877.

Budeme se velmi těšit na nějakého mladého českého člověka, ochotného se podílet na projektu. Nezáleží na tom, zda to bude mladý muž nebo dívka.

Se srdečným pozdravem

Christoph Weidensdorfer

 

« Zpět na novinky10.01.2014,
Grune Schule