Pozvánka na Fesitval jurt

Jako partner Podralského nadačního fondu a následující akce zveme všechny nadšené zahradníky, příznivce přírodního způsobu života a bydlení, milovníky přírody, nomády a hlavně RODINY S DĚTMI na 2. ročník hravého festivalu „FESTIVAL JURT - Život v zahradě", který se koná v Brništi, okres Česká Lípa, v areálu lesního Zátiší, dne 2. srpna 2014.

Jedná se o jednodenní festival, který pořádá PNF ZOD a Krásná Jurta o.s.. Loni jsme na festivalu symbolicky položili základní kámen Ekocentra v Brništi a letos bude jeho součástí slavnostní otevření Ekocentra veřejnosti. Partneři festivalu jsou Centrum ochrany přírody z Neukirchu, NP České Švýcarsko, obec Brniště, Venkovský prostor o.p.s. a Semínko země. Mediální partneři jsou Radio Contact Liberec, časopis Regenerace a Českolipský deník.
Hlavním tématem letošního festivalu je ZAHRADA, spolupráce, propojování, výměna zkušeností, propagace zdravého životního stylu a praktická ukázka života šetrného k životnímu prostředí.


Budou k vidění a zažití pohybové hry na zahradu, přírodní hračky, inspirace a nápady pro zahradu přátelskou dětem i přírodě.


Již první ročník festivalu se setkal s velkým ohlasem a zájmem návštěvníků, kteří dorazili v hojném počtu, doufáme, že nejinak tomu bude i v letošním roce. Vstup na festival je zdarma. Festival moderuje Tomáš Mařas.

 

« Zpět na novinky15.07.2014,
Plakát festivalu Leták - 1. stranaLeták - 2. strana